05 TEMMUZ, PAZAR, 2020

The Weeknd’den Pandemiyle Mücadeleye Büyük Bağış

The Weeknd, Black Lives Matters hareketine yaptığı bağıştan sonra şimdi de Toronto’da bir sağlık organizasyonuna 500 bin Kanada doları bağışladığını duyurdu.

The Scarborough Health Network Foundation’a yapılan bağış, temel olarak şehirdeki sağlık kurumlarının eksiklerinin giderilmesi ve salgın nedeniyle ihtiyaç duyulan ekipmanların temin edilmesinde kullanılacak. Scarborough, salgın sürecinde diğer birçok şehirde görüldüğü gibi ciddi bir biçimde tıbbi ekipman, yatak ve çeşitli elektronik araç gerece ihtiyaç duymuştu.

Konuyla ilgili kısa bir açıklama yapan The Weeknd ise şunları ifade etti: “Scarborough’da büyüdüm ve yetiştiğim topluma hizmet etmenin, onlar için yararlı bir şeyler yapmanın çok önemli olduğunu hissettim. Onlar zor zamanlarımda bana yardım etti, ben de salgın sırasında onlara ediyorum.”

The Weeknd son dönemde The Scarborough Health Network haricinde Black Lives Matter hareketi kapsamında da çeşitli bağışlarda bulunmuştu. The Black Lives Matter Global Movement, The Colin Kaepernick Know Your Rights Camp Legal Defense Initiative ve the National Bail Out sanatçının yakın dönemde bağışta bulunduğu kuruluşlar arasında yer alıyor.

​Kaynak: Somewhere Magazine

0
1857
0
800 Karakter ile sınırlıdır.
Yorum Ekle
Geldanlage