29 AĞUSTOS, PERŞEMBE, 2019

The New Pope’tan İlk Fragman Yayımlandı

Paolo Sorrentino’nun yönettiği The Young Pope dizisinin devamı niteliğindeki The New Pope’tan ilk fragman yayımlandı. Oyuncu kadrosunda Jude Law, John Malkovich, Sharon Stone, Marilyn Manson ve Silvio Orlando gibi isimlerin bulunduğu dizi yine HBO yapımcılığında gerçekleşecek. Amerika’da 2020’de yayımlanacak dizinin, Türkiye’de ne zaman izleyiciyle buluşacağı ise henüz bilinmiyor.

Dizinin ilk sezonu The Young Pope; tarihte seçilen ilk Amerikalı Papa olan Pius XIII, bilinen adıyla Lenny Belardo’nun (Jude Law) hayatını anlatıyor. Genç ve çekici Belardo’nun seçilmesinin ise Kardinallerin uyguladığı etkili bir medya stratejisi olduğu ortaya çıkıyor.

​Dizinin ikinci sezonu The New Pope’ta ise artık yaşlanmış bir Lenny Belardo izleyiciyi karşılıyor. Yayımlanan fragmanda John Malkovich’in canlandırdığı III. Giovanni Paolo karakterinin kilisenin yeni lideri olduğu imajı veriliyor. Dokuz bölümden oluşacak yeni sezon hakkında açıklanan bilgiler kısıtlı olsa da yapımcı Paolo Sorrentino dizinin “modern dünya papalığını” keşfe çıkacağını belirtiyor.

https://www.youtube.com/watch?v=TAOD50blOKk

0
4105
0
800 Karakter ile sınırlıdır.
Yorum Ekle
Geldanlage