27 TEMMUZ, SALI, 2021

“The Hand Of God”, “The Power Of The Dog” ve “7 Prisoners” 78. Venedik Film Festivali’nde

Paolo Sorrentino’nun The Hand Of God, Jane Campion’ın The Power Of The Dog ve Alexandre Moratto’nun 7 Prisoners filmleri 78. Venedik Film Festivali’nde yer alacak.

The Hand of God ve The Power of the Dog filmleri 78. Venedik Film Festivali’nin Ana Yarışma bölümünde yer alacak. 7 Prisoners filmi ise festivalin Horizons Ekstra bölümünde dünya prömiyerini yapacak.

​Akademi Ödüllü senarist ve yönetmen Paolo Sorrentino’nun The Hand of God isimli yeni filmi 1980’lerin çalkantılı Napoli’sinde Fabietto Schisa adlı bir çocuğun hayatını anlatıyor. Film, futbol efsanesi Diego Maradona’nın gelişi gibi beklenmedik sevinçler ve aynı derecede beklenmedik bir trajedi ile dolu bir hikâyeye odaklanıyor. Jane Campion imzalı The Power Of The Dog filminin oyuncu kadrosunda Benedict Cumberbatch, Kirsten Dunst, Jesse Plemons ve Kodi Smit-McPhee yer alıyor. Film, karizmatik çiftlik sahibi Phil Burbank’ın erkek kardeşinin eve yeni eşini getirmesinin ardından gelişen olayları ele alıyor. Alexandre Moratto’nun 7 Prisoners isimli filmi ise ailesine daha iyi bir yaşam sağlamak için yeni bir işe giren 18 yaşındaki Mateus’un hikâyesine odaklanıyor.

0
1641
0
800 Karakter ile sınırlıdır.
Yorum Ekle