04 EKİM, PAZAR, 2020

The Charlatans'ın solisti Tim Burgess’dan Yeni EP

Ünlü İngiliz rock grubu The Charlatans'ın solisti Tim Burgess, yeni EP’si Ascent of The Ascended’i ve yeni parçası “Yours. To Be”yi yayımladı.

6 parçadan oluşan Ascent of The Ascended, albüm bittikten hemen sonra kaydedilen “Yours. To Be”, ve “The Ascent Of The Ascended”i de içeriyor. EP, geçtiğimiz Mart ayında New York’ta Pastedergisi için canlı performans olarak kaydedilen diğer dört parçayı da dinleyiciyle buluşturuyor. Ayrıca The Charlatans klasiği “The Only One I Know”un yeni versiyonunun yanı sıra “I Love The New Sky” da yer alan üç şarkıyı içeriyor.

​Bella Union etiketiyle yayımlanacak“Yours. To Be”yi Burgess, “Bir önceki gecenin görkeminin sonunda, sonraki sabahın getirdiği güzellik ve umut… Partinin parıltısından uzakta,fırtına kasabayı terk ettikten sonraki sakinlik.” olarak tanımlıyor ve bunun çok saf bir duygu olduğunun altını çiziyor. “Her şey, anları gerçekleşirken değerlendirmektir” diyen Burgess sözlerine şöyle devam ediyor: “Bu kadar parlak bir grupla albüm kaydetmekten gelen bir enerji vardı, bitmesini istemedim ve bir şaheser kaydetmek istedim; Ascent of the Ascended geldi. Her zaman This Heat’ten Charles Hayward’la çalışmayı istedim ve bu kulağına hoş geldiği için kendisi olumlu yanıt verdi. “Yours. To Be”, hayatınızın çok nadir bir anında aldığınız anlık bir his gibi. İki şarkı çok farklı ama bir şekilde birbirlerini tamamlıyorlar. Bu yüzden, EP harika bir fikirdi.”

https://www.youtube.com/watch?v=PfqkTZg2Rxc

0
964
0
800 Karakter ile sınırlıdır.
Yorum Ekle
Geldanlage