26 HAZİRAN, CUMA, 2020

Tenet’in Gösterim Tarihi Yeniden Ertelendi

Christopher Nolan’ın merakla beklenen yeni filmi Tenet’in gösterim tarihi pandeminin devam etmesi nedeniyle yeniden ileri bir tarihe ertelendi. Yapılan son açıklamaya göre 12 Ağustos 2020’de izleyicilerle buluşacağı duyurulan filmin Inception’ın 10. yıl dönümüne denk gelmesi de oldukça dikkat çekti.

İlk olarak 17 Temmuz’da, ardından da 31 Temmuz’da gösterime gireceği duyurulan Tenet, sinemaların açılış sürecindeki belirsizlik nedeniyle zor günler geçiriyor. Çekimleri için büyük bir bütçe ayrılan film, sinema endüstrisinin pandemi nedeniyle yaşadığı güç kaybını da açıkça gözler önüne seriyor. Filmin yapımcıları, başrollerinde John David Washington ve Robert Pattinson’ın yer aldığı Tenet için belirsizliğin sürdüğünü ancak gösterim için en uygun tarihi bulma konusunda yoğun çaba sarf ettiklerini belirtiyor.

Son olarak bir Warner Bros temsilcisi tarafından yapılan açıklamada şu ifadelere yer veriliyor:

“Warner Bros şunu garanti edebilir ki Tenet izleyicilerle büyük ekranda ve sinema salonlarında buluşacak. Toplum sağlığını önemsiyoruz ve sinema salonları güvenli bir şekilde bu iş için hazır olana dek bekleyeceğiz.”

​Öte taraftan Amerika Birleşik Devletleri’nde vaka sayılarının hızla artmaya devam etmesi süreç konusundaki belirsizliği de devam ettiriyor.

0
590
0
800 Karakter ile sınırlıdır.
Yorum Ekle
Geldanlage