07 AĞUSTOS, CUMA, 2020

Tame Impala’dan Is It True’ya Özel Video Çalışması

Tame Impala, son albümleri The Slow Rush'taki parçalardan biri olan “Is It True” için bir müzik videosu yayımladı.

Şarkı sözlerini de içeren izleyicilere eski VHS kaset hatalarını ve efektlerini hatırlatan videoda Kevin Parker, psikedelik bir ortamda dans edip şarkı söylerken gözüküyor. Yeni video çalışması Tame Impala'nın canlı performanslarındaki görsellere benzer bir görünüm ve his uyandırıyor.

“Is It True”, Tame Impala’nın The Slow Rush albümünün altıncı teklisi olarak dinleyicilerle buluşuyor. Albümün önceki şarkıları arasında ise “Borderline”, “It Might Be Time”, “Posthumous Forgiveness”, “Lost in Yesterday” ve “Breathe Deeply” yer alıyor.

Geçtiğimiz Şubat ayında yayımlanan The Slow Rush, Tame Impala'nın kendi ülkesi Avustralya'daki ikinci “Bir Numaralı” albüm oldu. Ekibin bir önceki müzik albümü Currents ise kısa süre önce ABD'de RIAA sertifikalı Platin statüsüne ulaştı ve uluslararası platformlardan 2.5 milyondan fazla sattığı açıklandı.

Geçtiğimiz aylarda da çalışmalarına devam eden Parker, 070 Shake'in “Guilty Conscience” remiksini dinleyicilerle paylaştı ve yakın zamanda Mike Skinner ile Streets parçası olan “Call My Phone Thinking Thinking I'm Nothing Better Better” için bir iş birliği gerçekleştirdi. Oneohtrix Point Never ile birlikte ise the Weeknd'in son albümü After Hours'un prodüksiyonuna katkıda bulundu.

​Kaynak: Rolling Stone

https://www.youtube.com/watch?v=KN8nJFLu1Rk

0
658
0
800 Karakter ile sınırlıdır.
Yorum Ekle
Geldanlage