30 EYLÜL, ÇARŞAMBA, 2020

Studio Ghibli’nin Spirited Away’inin Banyosu Bir Lego Seti Olursa

Studio Ghibli’nin en bilinen filmlerinden Spirited Away, son LEGO IDEAS teklifi için Instagram kullanıcısı Legotruman tarafından bir lego seti olarak yeniden tasarlandı.

Studio Ghibli’nin ikonik animasyon filmi Spirited Away’in banyosunu merkezine alan lego tasarımı No-Face, Chihiro, insan ve ejderha Haku, Yubaba, Kamajī ve Radish Spirit gibi çeşitli karakterleri de tekrardan yaratıyor. Prototip tasarım, yapının ön cephesinde ve arkasında filmden unutulamayan sekiz sahnenin Lego ile yeniden yaratımını içeriyor. Chihiro ve No-Face’in trendeki ikonik sahnesi, Kamajī ve kazan dairesindeki Sootball'ları, Chihiro'nun Radish Spirit ile ilk etkileşimi ve Chihiro’nun bir iş istemek için Yubaba'nın ofisine girdiği sahne Lego versiyonunda yeniden hayat buluyor.

Proje tasarımının Lego tarafından gözden geçirilmesi ve potansiyel olarak seri üretimde piyasaya sürülmesi için toplam 10.000 destekçiye ulaşması gerekiyor. Projenin şu anda 2.544 destekçisi var, bu projenin hayata geçirebilmesi için kalan süre ise 596 gün.

Projeyi buradan görüntüleyebilir ve destek verebilirsiniz.

Kaynak: Somewhere Magazine​

0
2157
0
800 Karakter ile sınırlıdır.
Yorum Ekle
Geldanlage