04 AĞUSTOS, SALI, 2020

Stephen King’in Yeni Romanı “Later” 2021’de Yayımlanacak

Stephen King, doğaüstü güçlere sahip bir çocuğun mezarın ötesinden gelen bir suçluyla olan mücadelesini anlatan yeni suç romanı Later’ın Mart 2021 yılında okurla buluşacağını duyurdu.

Geçtiğimiz pazartesi günü King, Twitter hesabından paylaştığı kitabın kapağı ile müjdeli haberi verdi. Kapakta yer alan “Sadece ölülerin sırrı yoktur” sloganı dikkat çekti. Later, diğer iki kitabı The Colorado Kid (2005) ve Joyland (2013) gibi Hard Case Crime tarafından basılacak.

Kitap, King hayranlarının tanıdık olduğu temalarla öne çıkıyor: Ergenlik çağı, kötü güçlerin harekete geçmesi, masumiyet kaybı. Romanın kahramanı Jamie Conklin, doğaüstü yetenekleri sayesinde “kimsenin göremediğini görebiliyor, öğrenemediğini öğreneniliyor”. Jamie, bir NYPD dedektifine mezarın ötesinden gelen, ölümle tehdit eden ölü bir katili bulmasında yardımcı oluyor - ancak özel güçlerini “korkunç bir bedel” karşılığında kullanabiliyor.

Kitabın editörü Charles Ardai yaptığı açıklamada şunları söyledi:“Later, büyümek ve şeytanlarla yüzleşmekle ilgili ister mecazi ister gerçek anlamda olsun -ki Stephen King romanlarında bu zaman zaman gerçekten olur- güzel bir roman. Korku verici, hassas, kalp kırıcı ve dürüst bu romanı okurlara sunmaktan heyecan duyuyoruz.”

​Kaynak: Independent

0
1600
0
800 Karakter ile sınırlıdır.
Yorum Ekle
Geldanlage