21 MAYIS, PERŞEMBE, 2020

Stephen King’in Kült Romanı “The Stand” Yeniden Canlanıyor

Gerilim ve korku edebiyatının usta yazarı Stephen King’in küresel bir salgını konu edinen 1978 yılında kaleme aldığı romanı The Stand (Mahşer)yeniden televizyona uyarlanıyor. Bu yıl izleyiciyle buluşması beklenen, Josh Boone’un yönetmen, senarist ve yapımcı olarak yer aldığı, Alexander Skarsgård, Whoopi Goldberg, James Marsden, Amber Heard gibi isimlerin rol aldığı The Stand’den ilk görseller paylaşıldı.

The Stand, 1994’te bir mini dizi olarak televizyona uyarlanmıştı. Şimdilik Covid-19 sebebiyle çekimlerine ara verilen bu yeni uyarlama 9 bölümden oluşacak ve CBS All Access’te izlenebilecek. Yayın tarihi ise şu an için belli değil.

The Stand’de biyolojik denemeler yapılan bir kuruluştan kaçan biri, dünya nüfusunun %99’unu kısa sürede yok edecek mutasyona uğramış ölümcül bir grip mikrobunu yaymaya başlar. Bu salgında hayatta kalanlar ise kendilerini kurtaracak bir lider aramaya başlarlar. Lider olmak için iki aday vardır: Colorado'da bir halkevi kurmakta ısrar eden 108 yaşındaki hayırsever rahibe Abagail ve kötülükten başka bir şey düşünmeyen, "kötü adam" Randall Flagg. Dizide Rahibe Abagail’ı Whoopi Goldberg, Randall Flagg’i Alexander Skarsgård canlandıracak. 

0
624
0
800 Karakter ile sınırlıdır.
Yorum Ekle
Geldanlage