02 EKİM, CUMA, 2020

South Park’ın “Pandemi Özel” Bölümü Rekor Kırdı

24. sezonunu seyirciyle buluşturmaya hazırlanan South Park’ın, yeni sezon öncesi 30 Eylül’de yayımlanan “Pandemi Özel” bölümü son yedi yılın en iyi derecelendirmesine ulaşarak kendi rekorunu kırdı.

Dizinin “The Pandemic Special” bölümü kısa sürede çok sayıda izleyicisinin dikkatini çekerek oy topladı. Comedy Central’ın yaptığı açıklamada ağda aynı gün içinde toplam 2,3 milyon izleyiciye ulaşan dizinin 18-49 yaş arası aldığı puan ise 2,1 oldu. Bu dizinin 23. sezon ortalamasına göre %168’lik artışla dizinin yedi yıldaki en yüksek puanı oldu. Dizi ayrıca 2020’de kablolu yayında en yüksek puan alan televizyon yayını olarak da yer aldı.

South Park sakinlerinin yaşadığı, Colorado’nun küçük kasabasında pandeminin etkilerini izlediğimiz bu bölümde Kyle’ı fiziksel mesafelenmeye ilişkin endişeler basarken, Cartman okula dönmemek için elinden geleni yapıyor ve Randy Marsh ise pandemi krizinden faydalanmaya çalışarak krizi fırsata çevirmenin yollarını arıyor. Bu bölümde Stan, Cartman, Kyle ve Kenny’nin yeni öğretmenleri ile de tanışıyoruz.

​Dizinin yaratıcıları Trey Parker ve Matt Stone’un yazdığı yeni bölüm “The Pandemic Special” ismini taşıyor ve bir saatlik bölümü Comedy Central kanalında izleyicilerle buluşturuyor.

Kaynak: Deadline

https://www.youtube.com/watch?v=u6bEaBeOVkg

0
2198
0
800 Karakter ile sınırlıdır.
Yorum Ekle
Geldanlage