14 AĞUSTOS, CUMA, 2020

Sofia Coppola'nın On the Rocks'ına İlk Bakış

Sofia Coppola ve Bill Murray, birlikçe çalıştıkları Lost in Translation’dan sonra yeniden bir araya geliyor. Tokyo’nun parıltılarını New York’a getiren On The Rocks’ta, Murray ile Rashida Jones gecenin orta yerinde bir baba ile kızı olarak ekranlara çıkıyor.

Mutlu bir yazar gibi görünen ve bir anne olan Jones’un Laura’sı, zaman içinde hayattaki seçimleri ve kocasının onu aldatıp aldatmadığı üzerine sorular sormaya başlayan bir karakterdir. Felix’e hayat veren Murray ise Laura’nın babası ve bir sanat simsarıdır. Birlikte uzun bir geceye hazırlanan bu ikili, bol sohbet, bol kahkaha ve bolca içki ile dolu bir geceye bırakır kendini.

Konuyla ilgili EW’ye açıklama yapan Coppola, “Ben bu filmimle birlikte biraz daha hafif, samimiyet ve eğlence içeren bir şeyler yapmak istedim,” ifadelerini kullanıyor. Yönetmen ayrıca Tootsie ve The Thin Man'in bu filmin "sofistike komedisi" için kendisine ilham verdiğini de belirtiyor. “Felix içeri giriyor ve Laura’yı savunmasız yakalıyor, bu yüzden de onda bir paranoyaya neden oluyor. Ona kendi bakış açısını sunuyor ve onu uzun bir maceraya sürüklüyor."

Filmden yayımlanan ilk görsellerde Felix ve Laura'nın derin bir sohbete daldığı görünüyor. Bir başka görselde ise Laura ile kocası (Marlon Wayans) bir akşam yemeği sırasında gözümüze çarpıyor.

On the Rocks, A24 üzerinden sinemalarda olacak ve Ekim ayında Apple TV+ üzerinden satışa sunulacak. Bu, Coppola'nın bir dijital platformla ilk iş birliği olacak.

​Kaynak: The Film Stage

0
824
0
800 Karakter ile sınırlıdır.
Yorum Ekle
Geldanlage