10 TEMMUZ, CUMA, 2020

Scenes From a Marriage’in Oyuncu Kadrosu Şekilleniyor

HBO’nun Ingmar Bergman’ın aynı isimli eserinden uyarlanacak Scenes From a Marriage’in oyuncu kadrosu şekillenmeye başladı. Variety’nin projeyle ilgili edindiği yeni bilgilere göre filmin başrollerinde Oscar Isaac ve Michelle Williams yer alacak.

Ingmar Bergman tarafından 1973’te bir İsveç televizyonu için çekilen yapım 6 bölümden oluşuyordu. Bergman tarafından yazılıp yönetilen serinin başrollerini ise Liv Ullmann ve Erland Josephson yer alıyordu.

Hagai Levi tarafından yazılıp yönetilecek Scenes From a Marriage’in yeni versiyonunda Amerikalı bir çiftin ilişkileri konu alınıyor. Çiftin evlikleri, aşkları, birbirlerine karşı hissettikleri, arzuları ve boşanma süreçlerine odaklanacak dizi, izleyicilere karmaşık bir ilişkinin nelere mal olabileceğini ve insan hayatını nasıl değiştirebileceğini ön plana çıkarmayı arzuluyor.

Yeni HBO dizinin yapımcılığını da Hagai Levi üstlenecek. Filmin yapım ekibinde ayrıca Michael Ellenberg, Media Res. Amy Herzog, Lars Blomgren, Daniel Bergman ve Blair Breard gibi isimler yer alacak.

HBO’nun eski drama bölümü yönetim başkanı Michael Ellenberg, konuyla ilgili daha önce yaptığı açıklamalarda Scenes From a Marriage üzerine çok uzun bir zamandır çalıştığını ifade etmişti.

Dizinin bir başka ilginç özelliği de Ellenberg ve Levi’yi uzun bir süre sonra yeniden ortak bir proje etrafında bir araya getirecek olması. İkili daha önce Ellenberg’in HBO’da çalıştığı süreçte birçok ortak projeye hayat vermişti.

​Kaynak: Variety

0
771
0
800 Karakter ile sınırlıdır.
Yorum Ekle
Geldanlage