04 ŞUBAT, CUMA, 2022

Sally Rooney’nin “Arkadaşlarla Sohbetler” Uyarlamasından Yeni Fotoğraflar

Sally Rooney’nin ilk romanı olan Arkadaşlarla Sohbetler (Conversations with Friends)’in baharda yayımlanacak 12 bölümlük dizi uyarlamasından yeni fotoğraflar yayımlandı.

Rooney’nin çok ses getiren Normal İnsanlar romanı uyarlamasından sonra 2020 yılında  Arkadaşlarla Sohbetler’in de Hulu ve BBC tarafından televizyon dizisine uyarlanacağı haberi duyurulmuştu. Dizinin ana kadrosunu Girls dizisinin yıldızlarından Jemime Kirke (Melissa), The Miseducation of Cameron Post filminden hatırladığımız Sasha Lane (Bobbi), Alison Oliver (Frances) ve Joe Alwyn (Nick) oluşturuyor. Dizinin yönetmen koltuğunda Lenny Abrahamson ve Leanne Welham oturuyor. Dizinin senaryosunu Alice Birch kaleme aldı. Rooney ise sadece dizinin hazırlık sürecinde yer aldı ancak senaryo ve çekim sürecine dahil olmadı.

Roman dört karmaşık karakterin aralarındaki karmaşık ilişkiye odaklanıyor. 21 yaşında ve Dublin’de İngiliz Edebiyatı okuyan Frances’in eski kız arkadaşı ve şimdiki en yakın arkadaşı Bobbi ile aralarındaki gergin ilişki bir gece dışarıda, 30'lu yaşlarında başarılı bir yazar olan Melissa ile tanışmalarıyla değişir. Frances ve Bobbi’den yaşça büyük olan Melissa ve Nick çiftiyle aralarında karmaşık bir ilişki ağı oluşur. Bobbi ile Melissa birbirlerine şiddetle bağlanırken, Frances ve Melissa'nın kocası, tanınmış aktör Nick arasındaki gizli aşk ilerler.

Kaynak: Vanity Fair
​Fotoğraf: Enda Bowe

0
2346
0
800 Karakter ile sınırlıdır.
Yorum Ekle
Geldanlage