20 EYLÜL, PAZARTESİ, 2021

Rodrigo Leão ve Michelle Gurevich’den Şarkı “Friend of a Friend”

Portekiz topluluğu Madredeus’un arkasındaki müzisyen ve bestecilerden Rodrigo Leão’nun, Kanadalı şarkıcı, söz yazarı Michelle Gurevich ile düet yaptığı “Friend of a Friend” isimli teklisi yayımlandı.

Leão, ekimde çıkacak A Estranha Beleza da Vida isimli yeni albümünün ilk teklisi olan “Friend of a Friend”de sanatçı Michelle Gurevich ile birlikte çalıştı. “1950’lerin müziğinden etkilenen mutlu bir ritim ararken başlayan ve bana yeni fikirler bulma hevesi veren bir şarkı.” diyen Leão “Friend of a Friend”i bizi şu anda yaşadığımızdan çok farklı bir zamana götüren bir şarkı olarak tanımlıyor. Rodrigo Leão ekim ayında BMG tarafından dünya çapında yayımlanacak A Estranha Beleza da Vida adlı albümünde Kurt Wagner (Lambchop), Michelle Gurevich, Martírio, Surma veya Suso Saiz gibi sanatçılarla çalıştı.

Rodrigo Leão yaklaşık 10 yıldır çalıştığı Madredeus’dan kendi solo kariyerine odaklanmak için ayrıldı. Sanatçı Londra’daki Barbican Centre, Barselona’daki Palau de la Musica, Paris’teki Alhambra ve Grand Rex tiyatroları, Amsterdam'daki Melkweg, Teatro Municipal do Rio de Janeiro ve Washington’daki Kennedy Center gibi mekânlarda canlı performans sergilerken Forest Whitaker’ın oynadığı Lee Daniels’ın Oscar adayı tarihi draması The Butler’da dahil olmak üzere filmin müziklerini yaptı.

Rodrigo Leão’nun Michelle Gurevich ile birlikte çalıştığı “Friend of a Friend” şarkısını buradan dinleyebilirsiniz.

0
1329
0
800 Karakter ile sınırlıdır.
Yorum Ekle
Geldanlage