04 AĞUSTOS, SALI, 2020

Robert Pattison’lu The Devil All the Time’a İlk Bakış

Simon Killer ve Afterschool’un yönetmeni Antonio Campos'un son filmi The Devil All the Time etkileyici oyuncu kadrosuyla bu yılın öne çıkan filmlerinden oldu. Tom Holland, Bill Skarsgård, Riley Keough, Jason Clarke, Sebastian Stan, Haley Bennett, Harry Melling, Eliza Scanlen, Mia Wasikowska ve Robert Pattinson’un rol aldığı Netflix filmi, bu yılın sonbahar festivallerini pas geçecek ancak 16 Eylül 2020’de izleyicilerle buluşması planlanıyor.

Donald Ray Pollock’un romanından uyarlanan The Devil All the Time, bir Midwestern Gothic (Orta Batı Gotik) masalı olarak da kabul ediliyor. Yirmi yılı kapsayan bu ilginç masal, kendilerini ve sevdiklerini tehdit eden kötü güçlere karşı genç Arvin Russell'ın etrafında birleşen karakterlerin hikâyesini anlatıyor. Yönetmen Campos’un daha önceki çalışmalarından yola çıkarak geliştirdiği filmin bu adaptasyona sert bir duygusal bakış getireceği düşünülüyor.

Campos, konuyla ilgili EW’ye yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullanıyor:

“Adaptasyon için zor bir kitaptı çünkü içinde sevdiğimiz birçok şey vardı. Güney gotiğinin ve noir’in büyük bir hayranıyım ve bu ikisini mükemmel bir şekilde bir araya getirmek istiyorum. Bazen bir adaptasyon gerçekleştirirken şöyle düşünebilirsiniz: Tamam, burada iyi bir fikrin tohumları var ama ben her şeyi atarak sıfırdan başlayacağım. Bu durum tam da şöyle: Her şeyi seviyoruz!”

The Devil All the Time, 16 Eylül 2020’den itibaren Netflix üzerinden izlenebilecek.

​Kaynak: The Film Stage

0
856
0
800 Karakter ile sınırlıdır.
Yorum Ekle
Geldanlage