02 TEMMUZ, PERŞEMBE, 2020

Ringo Starr’dan Doğum Günü Konseri

Ringo Starr, 80. doğum gününü 7 Temmuz Salı günü saat 20:00’de çevrim içi bir konser ile kutlayacak. Canlı olarak yayımlanacak konsere Paul McCartney, Joe Walsh, Sheryl Crow, Sheila E., Ben Harper ve Gary Clark Jr. gibi birçok isim katılacak.

Geliri Black Lives Matter Global Network, MusiCares, David Lynch Vakfı ve WaterAid arasında paylaştırılacak konser, Ringo Starr’ın YouTube kanalı üzerinden canlı olarak yayımlanacak.

Konserde ayrıca The Beatles’ın daha önce yayımlanmamış çeşitli görsellerine de yer verilecek. Paylaşımlarını YouTube kanalı üzerinden gerçekleştiren Starr, bu hamlesiyle The Beatles hayranlarıyla bir araya gelmeyi planlıyor.

Öte taraftan bu yıl vizyona girmesi planlanan, The Beatles’ın son stüdyo çalışması Let It Be’nin ellinci yıl kutlamaları kapsamında Peter Jackson tarafından çekilen ve grubun son aylarını konu alan The Beatles: Get Back belgeselinin vizyon tarihinin ertelendiği de açıklandı. Eylül ayında izleyicilerle buluşması planlanan belgeselin Ağustos 2021’de vizyona girmesi planlanıyor.

​Ringo Starr’ın YouTube kanalına buradan ulaşabilirsiniz.

Kaynak: Pitchfork

0
767
0
800 Karakter ile sınırlıdır.
Yorum Ekle
Geldanlage