16 TEMMUZ, PERŞEMBE, 2020

“Proje”den Fragman ve Görseller Paylaşıldı

Netflix, başrollerinde Jamie Foxx ve Joseph Gordon-Levitt’in yer aldığı, 14 Ağustos 2020’de tüm dünyayla aynı anda yayımlanacak yeni aksiyon filmi Proje’nin ilk görsellerini ve fragmanını izleyicilerle paylaştı.

Yönetmenliğini Henry Joost ve Ariel Schulman’ın üstlendiği Proje’nin oyuncu kadrosunda ise Jamie Foxx, Joseph Gordon-Levitt, Dominique Fishback, Rodrigo Santoro, Colson Baker (MGK), Allen Maldonado, Amy Landecker ve Courtney B. Vance gibi isimler yer alıyor.

​New Orleans’ta geçen film, kullanan insanlarda süper güçler ortaya çıkaran bir hapla ilgili söylentileri konu alıyor. Nereden geldiği bilinmeyen sihirli bir hap, insanlarda öngörülemez değişikliklere neden olur. Kimi insanların vücutları bu hapla dokunulmazlık, görünmezlik gibi süper güçler elde ederken kimi insanların bedenleri ise buna ölümcül reaksiyonlar verir. Tüm uyarılara rağmen insanların hapı kullanmaya devam etmesi ise şehirdeki suç oranının hızla artmasına neden olur. Bunun üzerine harekete geçen şehrin polis teşkilatı, bu hapın üretiminden sorumlu insanları bulmak için amansız bir mücadeleye girişir.

https://www.youtube.com/watch?v=nHnP5ppGL3k

0
1294
0
800 Karakter ile sınırlıdır.
Yorum Ekle
Geldanlage