21 NİSAN, ÇARŞAMBA, 2021

Paul Thomas Anderson’ın Yeni Filmi “Soggy Bottom” 25 Aralık’ta Vizyona Giriyor

Son olarak Phantom Thread ile seyircisiyle buluşan Paul Thomas Anderson’ın, geçen yaz salgın sırasında çalışmalarına başladığı filmi Soggy Bottom’ın 25 Aralık 2021’de vizyona gireceği duyuruldu. Film, 2021’in en çok beklenen filmleri arasında yer almasına rağmen bugüne kadar 2021 yılı içerisinde vizyona girip girmeyeceği konusunda net bir bilgi verilmemişti.

Oyuncu kadrosunun tamamı açıklanmasa da daha önce Soggy Bottom’da Philip Seymour Hoffman’ın oğlu Cooper Hoffman'ın yanı sıra Bradley Cooper, Alana Haim, Benny Safdie, Nate Mann ve Mary Elizabeth Ellis'in de filmde yer aldığı bildirilmişti. 26 Kasım 2021’de sınırlı bir gösterimin ardından 25 Aralık 2021’de vizyona girecek olan filmin yapımcılığını, senaryosunu ve yönetmenliğini Paul Thomas Anderson ile birlikte Sara Murphy’nin üstlendiği de doğrulandı.

Soggy Bottom, 1970'lerin San Fernando Vadisi'nde, bir lise öğrencisi ve başarılı bir çocuk oyuncu (Hoffman), eski tip bir yapımcı / yönetmen (Cooper) ve bir politikacının (Safdie) hikâyesine odaklanıyor. Filmin Türkiye’de ne zaman vizyona gireceği ise merak konusu.

​Kaynak: The Film Stage

0
1448
0
800 Karakter ile sınırlıdır.
Yorum Ekle
Geldanlage