07 AĞUSTOS, CUMA, 2020

Paul Mescal, The Rolling Stones’un Yeni “Scarlet” Klibinde

The Rolling Stones, Led Zeppelin'den Jimmy Page ile 1974 yılında kaydettikleri “Scarlet” şarkısı için yeni bir video klip yayımladı. Şarkıya özel olarak sosyal mesafe kuralları da gözetilerek çekilen videonun başrolünde ise Normal People ile tanıdığımız Paul Mescal yer aldı.

Chris Barrett ve Luke Taylor ikilisi tarafından yönetilen video klip, Londra’nın ikonik binalarından biri olan Claridge Hotel’de çekildi.

Emmy ödüllü Paul Mescal’ın rol aldığı çalışma, izleyiciler için oldukça hareketli bir atmosfer vadediyor. Mescal, videoda bir otel odasında dans ederken gözüküyor ve sarhoş tavırlarıyla dikkat çekiyor. Sanatçı daha sonra otelin lobisinde Scarlet için bir özür kaydı gerçekleştiriyor ve etrafta başıboş dolaşmayı sürdürüyor.

“Scarlet”, 4 Eylül 2020’de yayımlanacak Goats Head Soup’un deluxe edisyonu öncesi paylaşılan ve daha önce yayımlanmamış üç şarkıdan biri olarak dinleyicilerle buluştu.

Albüme özel olarak hazırlanan bu özel set, içeriğindeki şarkıların özel olarak hazırlanmış yeni bir baskını, demo ve dönemin alternatif mix’lerini de içerecek. Albüm ile ilgili yapılan açıklamara göre Goats Head Soup için ayrıca 17 Ekim 1973’te Brüksel, Belçika’da gerçekleştirilen bir konserin tam kaydı da müzikseverlerin beğenisine sunulacak.

The Stones, “Scarlet”ı Jimmy Page ve Traffic grubunun bateristi Ric Grech ile Ekim 1974’te kaydetti.

Daha önce konuyla ilgili bir açıklama yapan Richard, şu değerlendirmelerde bulunmuştu:

“Hatırladığım kadarıyla bir Zeppelin görüşmesinin sonuna doğruydu. Herkes ayrılıyordu ve sırada biz vardık. Sonra Jimmy kalmaya karar verdi. Aslında onu olduğu gibi bir şarkı olarak düşünmedik, sadece basit bir demoydu, bir gösteri. Bilirsiniz, sadece onu hissetmeniz gerekir, o da ortaya böyle çıktı. Onu böylece daha iyi değerlendirdik.”

The Rolling Stones’un Goats Head Soup’u 4 Eylül’de dinleyicilerle buluşacak.

​Kaynak: Rollingstone & Billboard

https://www.youtube.com/watch?v=gZFwknjd4SU

0
750
0
800 Karakter ile sınırlıdır.
Yorum Ekle
Geldanlage