11 AĞUSTOS, SALI, 2020

Other Music Belgeselinin Yayın Tarihi Belli Oldu

New York'un sevilen kayıt stüdyolarından Other Music’in serüvenine odaklanan Other Music belgeselinin dijital platformlardaki yayın tarihi belli oldu. Salgın nedeniyle sinema salonlarında gösterime giremeyecek olan film, 25 Ağustos 2020 tarihinden itibaren Amazon Prime, iTunes ve Google Play gibi platformlar üzerinden izlenebilecek.

Yapım ve yönetimini Puloma Basu ve Rob Hatch-Miller ikilisi üstlendiği Other Music’in oyuncu kadrosunda ise Tunde Adebimpe (TV on the Radio), William Basinski, Animal Collective, Matt Berninger (The National), Ezra Koenig (Vampire Weekend) ve Stephin Merritt (Magnetic Fields) gibi birçok önemli isim yer alıyor.

Other Music, New York'ta 2000'lerin başında büyük bir yankı uyandıran indie rock akımı sırasında etkin bir yer oldu, ancak 2016 yılına gelindiğinde kapanmaktan kurtulamadı.

Other Music’in eski sahibi Josh Madell, bir basın açıklaması yaparak belgesel hakkında şu açıklamalarda bulundu:

“Bu, kayıt stüdyoları ilgili bir hikâye, evet, ama dahası topluluğun gücü ve şehirlerimizin, kasabalarımızın ve kültürümüzün değişen yüzü hakkında da bir hikâye. Belgesel, yaratıcılığın ve bu hayatta önemli bir yeri olan insanların/mekânların neşeli bir kutlaması olarak kabul edilebilir. Ve bu bugün çok daha anlamlı görünüyor.”

​Kaynak: Pitchfork

https://www.youtube.com/watch?v=YsAL994yPhk

0
657
0
800 Karakter ile sınırlıdır.
Yorum Ekle
Geldanlage