01 AĞUSTOS, PAZAR, 2021

Oscar and the Wolf Yeni Albümleri “The Shimmer”ı Duyurdu

Geçtiğimiz günlerde albümden yeni şarkıları “Oliver”ı yayımlayan Oscar and the Wolf, yeni albümleri The Shimmer’ın 22 Ekim’de çıkacağını açıkladı. Grup “Oliver” isimli albümün ikinci parçasını ve şarkının kendi yönettiği video klibini PIAS etiketi ve Türkiye’de GRGDN Müzik temsilciliğinde yayımladı.

Belçikalı sanatçı Max Colombie, The Shimmer’ın kapak tasarımını ve 11 şarkılık listeyi paylaştı. “Oliver” isimli yeni teklilerinde, tropikal bir ritim Colombie’nin duygusal sesiyle buluşuyor ve davetkâr bir gitar dinleyiciyi onun hayal dünyasına çağırıyor. Colombie’nin baştan çıkarıcı bir yılan terbiyecisi rolünü oynadığı “Oliver”, parıltılı, gösterişli bir günbatımının yakıcı sıcaklığının sonrasında geçiyor.

Entity isimli ilk albümlerini 2014’te yayımlayan ve ardından 2017’de çıkardıkları Infinity ile dünya çapında büyük başarı yakalayan Max Colombie önderliğindeki grubun modern R&B, elektro-pop, bağımsız rock tarzındaki şarkılarının kaynağını hüzün, mutluluk, aşk ve alacakaranlık temaları oluşturuyor. Max Colombie, “biz” olarak bahsettiği ve Infinity ile Entity albümlerinde de birlikte çalıştığı yapımcı Jeroen De Pessemier ile multi-enstrümantalist Ozan Bozdağ’dan “büyülü bir üçlü” olarak bahsediyor.

Max Colombie albüm hakkında şunları söylüyor: “Herkes kendisi olmakta ve kendisini keşfetmekte özgür. The Shimmer hakkında çok mutluyum çünkü kendimin daha olgun bir versiyonunu duyuyorum. İnsanların beklentilerinin peşinden gitmeme ve daha önce başarılı olmuş şeyleri tekrar üretmeme izin vermediğim için kendimle gurur duyuyorum.” Ve ekliyor: “Bana göre The Shimmer, birçok türde parçaları ve temalarıyla, gişe rekorları kıran bir filmin soundtrack’i gibi hissettiriyor. Ve her zaman değişiyor.”

Oscar and the Wolf’un “Oliver” isimli yeni teklisini buradan dinleyebilir klibini ise buradan izleyebilirsiniz.

0
2544
0
800 Karakter ile sınırlıdır.
Yorum Ekle