17 EYLÜL, PERŞEMBE, 2020

New Order’dan 5 Yıl Sonra Geri Dönüş: Be A Rebel

Temelinde Joy Division ruhunu barındıran efsanevi müzik gruplarından New Order, 2015’te yayımladıkları Music Complete albümünden 5 yıl sonra Be A Rebel isimli teklileriyle geri döndü. Yeni teklilerinde rock ile elektronik pop müziği birleştiren ekip, dinleyicilere farklı ve kendileri için daha önce denenmemiş bir şarkı sundu.

Önümüzdeki sonbahar sürecinde bir turneye çıkacaklarını belirten grup, pandemi nedeniyle 2021’e ertelenen canlı şovları nedeniyle böyle bir karar aldıklarını belirtti.

Konuyla ilgili açıklama yapan Bernard Sumner şu ifadelere yer verdi:

“Tüm dünya olarak geçirdiğimiz bu zor günlerde dinleyicilerimize bir şarkıyla ulaşmak istedik. Bir süre daha canlı konser veremeyeceğiz gibi görünüyor ancak müzik hep paylaşabileceğimiz bir şey. Dolayısıyla yeniden görüşene kadar umuyoruz bu şarkıyı seversiniz.”

Bernard Sumner, Gillian Gilbert, Stephen Morris, Tom Chapman ve Phil Cunningham’dan oluşan New Order, yeni teklilerinin ardından #adidasSPEZIAL, 2020 sonbahar / kış sezonu için Adidas Spezial ile kendileri için özel olarak tasarlanmış ortak bir seriye imza attıklarını da duyurdu. New Order'ın uzun süredir arkadaşı ve hayranı Adidas Spezial'ın kurucusu Gary Aspden, bu iş birliğini kendi sosyal medya hesabından paylaştı.

​New Order’in 1983 tarihli efsanevi Power, Corruption & Lies albümü ise 2 Ekim 2020’de özel bir koleksiyon setiyle yeniden yayımlanacak.  

https://www.youtube.com/watch?v=f6E6ugW7TOo

0
697
0
800 Karakter ile sınırlıdır.
Yorum Ekle
Geldanlage