29 OCAK, CUMA, 2021

Netflix, "The Sandman"in Oyuncu Kadrosunu Duyurdu

Netflix, Neil Gaiman'ın çok sevilen çizgi romanından uyarlanan The Sandman’de rol alacak isimleri açıkladı. Netflix’in yeni fantastik dizisinin oyuncu kadrosunda Tom Sturridge, Gwendoline Christie, Vivienne Acheampong, Boyd Holbrook, Charles Dance, Asim Chaudhry ve Sanjeev Bhaskar yer alıyor.

Neil Gaiman’ın yürütücü yapımcı ve ortak yazar olarak yer aldığı dizide çağdaş kurgu, tarihsel dram ve efsane iç içe geçiyor. Rüya Tanrısı Morpheus'un uzun varoluşu boyunca yaptığı kozmik ve insani hataları onarma sürecini ve onun yaptıklarından etkilenen insanların, yerlerin hikayesini anlatan The Sandman dizisinin yapımcılığını Warner Bros. Television üstleniyor. Allan Heinberg yürütücü yapımcı ve dizi sorumlusu olarak görev alırken David S. Goyer ise yürütücü yapımcı olarak ekipte bulunuyor. Aynı zamanda bu ikili projenin ortak yazarları arasında da yer alıyor.

​Neil Gaiman, dizi hakkında şu ifadeleri kullandı: “Son otuz üç yıldır, The Sandman karakterleri nefes aldı, etrafta dolaştı ve kafamın içinde konuştu. Sonunda kafamdan çıkıp gerçeğe adım attıkları için inanılmaz derecede mutluyum. Dışarıdaki insanların bizim rüya olarak gördüğümüzü görmelerini, geride kalanların bedene bürünmelerini ve bedenlerin oradaki en iyi oyunculardan bazılarına ait olduğunu görmek için sabırsızlanıyorum. Bu çok hayret verici. Oyunculara ve Netflix, Warner Bros., DC, Allan Heinberg ve David Goyer'dan oluşan tüm The Sandman iş birlikçilerine ve rüyalarımın en çılgınını gerçeğe dönüştüren dizideki zanaatkarların ve dahilerin lejyonlarına çok minnettarım.”

0
1926
0
800 Karakter ile sınırlıdır.
Yorum Ekle
Geldanlage