05 AĞUSTOS, ÇARŞAMBA, 2020

Netflix Ratched’in Fragmanını Paylaştı

Netflix, American Horror Story’nin yaratıcıları tarafından kaleme alınan ve başrolünde Sarah Paulson’ın yer aldığı Ratched’in resmi fragmanını izleyicilerle paylaştı.

18 Eylül 2020 Cuma günü tüm dünya ile aynı anda Netflix üzerinden izlenebilecek dizi, dünyanın en fazla iz bırakan karakterlerinden biri olan Hemşire Ratched’in hikâyesini izleyicilerle buluşturacak.

Ryan Murphy ve Ian Brennan tarafından yaratılan Ratched, bir akıl hastahanesinde çalışan hemşire Mildred Ratched’in dram dolu hikâsine odaklanıyor. Mildred, 1947 yılında insanlar üzerinde deneyler yapan bir hastahanede çalışmak üzere Kuzey California’ya gelir. Zaman içinde hastahanedeki insanlarla sıkı ilişkiler kuran Mildred’in davranışları ve tepkileri zamanla değişmeye başlar ve işler bir süre sonra daha da karanlık bir hâl alır.

​Evan Romansky tarafından Guguk Kuşu’nun efsanevi Hemşire Racthed karakterinden ilham alınarak meydana getirilen Ratched’in başrollerinde Sarah Paulson, Finn Wittrock ve Judy Davis gibi isimler yer alıyor. 

https://www.youtube.com/watch?v=3YXro-vCxAQ

0
833
0
800 Karakter ile sınırlıdır.
Yorum Ekle
Geldanlage