06 ARALIK, PAZAR, 2020

Maxïmo Park’tan Yeni Tekli ve Albüm Haberi

Newcastle’lı müzik grubu Maxïmo Park, 26 Şubat’ta çıkması beklenen albümü Nature Always Wins’de yer alacak parçalardan biri olan “I Don't Know What I'm Doing”i Türkiye’de GRGDN Müzik’in temsil ettiği Prolifica Inc. etiketiyle yayımladı.

Grubun çıkacak albümü Nature Always Wins, psikoloji biliminin en ünlü tartışmalarından biri olan “Gen mi Çevre mi?” sorusuna odaklanıyor, "Biz kimiz, kim olmak istiyoruz ve bunun üzerinde herhangi bir kontrolümüz var mı?" gibi bir merakın peşinden gidiyor. “I Don't Know What I'm Doing” adlı yeni teklide de kişiyi neden-sonuç doğasıyla ilişkili korku, endişe ve suçluluk duygularıyla yüzleştiriyor.

Grubun solisti Paul Smith, yeni single’ı şu sözlerle ifade ediyor: “Bu parça kendi davranışınızın diğer insanları nasıl etkileyebileceğinin ve hiç kimsenin bunun farkında olmamasının sorumluluğunu almakla ilgili. Daha kişisel olarak ifade etmem gerekirse, yeni bir ebeveyn olarak yaşadığım korkular ve şüphelerle alakalı.”

Nature Always Wins’in 2021 Şubat ayında gerçekleşecek lansman şovları için biletler 1 Aralık’tan itibaren satışta olacak.

0
1396
0
800 Karakter ile sınırlıdır.
Yorum Ekle
Geldanlage