30 AĞUSTOS, PAZARTESİ, 2021

Matt Simons’dan Yeni Tekli: “Too Much”

Amerikalı müzisyen Matt Simons’ın, uzun zamandır birlikte çalıştığı arkadaşı Chris Ayer, Hollandalı söz yazarı Léon Paul Palmen ve İsveçli yapımcı Hampus Lindvall ile birlikte yazdığı “Too Much” isimli yeni teklisi PIAS etiketi ve GRGDN Müzik temsilciliğiyle yayımlandı.

Matt Simons, “Identity Crisis” ve “Better Tomorrow” şarkılarının ardından yayımladığı yeni teklisi “Too Much”ın video klibi İstanbul kökenli ekip Kosmanout tarafından yapıldı. New York’ta çekilen klip, live-action yönetmeni Can Mısırlıoğlu’nun yardımlarıyla Tolga Yıldız tarafından uzaktan yönetildi. Şarkının video klibi pandeminin kendi küçük kutularımızda izole olmuş hayatlarımızı yaşadığımız 1.5 yılını anlatmak için tasarlandı.

Matt Simons’ın her zamanki tarzıyla günlük hayata dair gözlemlerini içeren şarkı şu soruları soruyor: “Neden aşırıya kaçarız? Kontrolümüzü kaybetmek, limitlerimizi aşmak ve ileriye gitmeyi istememize sebep olan insan doğası neyin nesi? Bu sadece partilemeyle ilgili değil, kapitalizmle, tüketimle ve çok daha fazlasına sahip olma ihtiyacımızla alakalı. Keşfedilecek bazı temalar: kendi kendini tedavi etme, varoluş endişesi, sosyal kaygı, insan evrimi, mutluluk ve umutsuzluk.”

Matt Simons’ın “Too Much” isimli yeni teklisini buradan dinleyebilir, klibini ise buradan izleyebilirsiniz.

0
1133
0
800 Karakter ile sınırlıdır.
Yorum Ekle
Geldanlage