17 KASIM, SALI, 2020

Lynne Ramsay “The Girl Who Loved Tom Gordon” Uyarlamasını Yönetecek

RatcatcherWe Need To Talk About Kevin ve son olarak You Were Never Really Here ile seyirci karşısına çıkan yönetmen Lynne Ramsay’in yeni projesi Stephen King’in 1999 yılında kaleme aldığı psikolojik korku romanı The Girl Who Loved Tom Gordon’ın uyarlaması olacak.

Ramsay’in daha önce basında doğa ile ilgili çevresel epik bir korku filmi çekeceği ve geçtiğimiz nisan ayında Margaret Atwood'un kısa bir hikâyesini uyarlayacağı haberlerine yer verilmişti. Ancak The Girl Who Loved Tom Gordon şu an iki projenin önüne geçti. Aslında bu filmin sinyalleri Ağustos 2019’da verilmişti.

Ramsey, The Girl Who Loved Tom Gordon’ın senaryosunu Netflix dizisi I Am Not With This Okay’in yazarı Christy Hall ile kaleme alacak. Yapımcılar Sanibel Films'den Christine Romero, Origin Story'den Ryan Silbert, Stampede Ventures'tan Jon Berg ve Vertigo'dan Roy Lee olacak. Andrew Childs, Village Roadshow Pictures'ın içerikten sorumlu EVP'si Jillian Apfelbaum'un prodüksiyondan sorumlu yönetici yapımcısı olarak görev yapacak.

Filmin odağında 12 yaşındaki Trisha McFarland yer alır. Bir gün Trisha, eşinden boşanan annesi ve erkek kardeşiyle, Appalachian yolunda yaptıkları bir yürüyüş sırasında yoldan sapar ve kaybolur. Yanında sadece taşınabilir radyosu olan küçük kız çıkışı aradıkça daha da kaybolur. Boston Red Sox rölyef atıcısı Tom Gordon'un büyük bir hayranı olan Trisha, ayarladığı radyosunda beyzbol maçlarını dinler ve kahramanının onu kurtaracağını hayal eder. Ve ormanda dolaşan kız bir gün Tom Gordon’un hayalini karşısında görür.Trisha bu vahşi ormanda artan açlığı ve susuzluğuna rağmen korkusunu aklı ve sezgileriyle yenmeye çalışır. Roman, bilinmeyene karşı duyulan derin korkunun ve buna karşı koyacak cesaretin hikâyesini anlatan korkunç bir peri masalı.

The Girl Who Loved Tom Gordon’ın çekimlerine 2021’de başlanması planlanıyor.

Kaynak: DeadlineThe Film StageCollider

Fotoğraf: Fotoğrafçı Brigitte Lacombe'nin Miu Miu çekiminden alınmıştır.

0
1463
0
800 Karakter ile sınırlıdır.
Yorum Ekle
Geldanlage