24 OCAK, PAZARTESİ, 2022

Ludovico Einaudi, AURORA, Years & Years ve Holly Humberstone Yeni Çıkışlar

Ludovico Einaudi’nin solo piyano albümü Underwater, AURORA’nın yeni albümü The Gods We Can Touch, Years & Years’ın yeni albümü Night Call ve Holly Humberstone’un yeni şarkısı “London Is Lonely” Universal Music Group etiketiyle yayımlandı.

Klasik müzik bestecisi Ludovico Einaudi, 20 yıl sonra ilk solo piyano albümü olan Underwater’ı yayımladı. Sanatçının karantina sırasında bestelediği albümde 12 yeni şarkı yer alıyor. Albüm Einaudi’nin dünya çapında tanınan kusursuz müzik tarzını tam anlamıyla yansıtıyor. Ludovico Einaudi yeni albümü için şunları söyledi: “Her zamankinden daha doğal bir şekilde hissetim. Kendimi bırakıp müziğin farklı şekilde akmasına izin verme özgürlüğünü hissettim. Piyanodan çıkanla benim aramda hiçbir bir filtre yoktu; çok saf hissettiriyordu. ‘Underwater’ ismi bir metafor, dışarıdan herhangi bir müdahale olmaksızın akan müziği temsil ediyor.” Ludovico Einaudi’nin Underwater isimli solo piyano albümünü buradan dinleyebilirsiniz.

Norveçli sanatçı AURORA, The Gods We Can Touch isimli yeni albümünü yayımladı. AURORA’nın üçüncü stüdyo albümü olan The Gods We Can Touch, Yunan mitolojisindeki tanrılara odaklanıyor. 15 şarkıdan oluşan albümün her bir şarkısı ayrı bir Yunan tanrısını anlatıyor. Sanatçı albüm hakkında şunları söyledi: “...İnsanlar ve tanrıların arasındaki manevi ilişki anlaması oldukça güç bir ilişkidir. Yunan tanrılarında en çok dikkatimi çeken şey onların da hatalarının olmasıydı. Sanki onlar bize çok uzak değilmiş gibi. Dokunabileceğimiz tanrılar.” AURORA’nın The Gods We Can Touch isimli yeni albümünü buradan dinleyebilirsiniz.

Years & Years, Night Call isimli yeni albümünü müzikseverlerle buluşturdu. Years & Years için heyecan verici yeni bir kilometre taşı olan Night Call albümünün kapak fotoğrafında Olly Alaxender bir deniz kızı kostümünde yer alıyor ve bu da tam olarak albümün temasına uyuyor. Albümün bir kısmı aşkı ya da sevgiliyi ararken nihayetinde kendi içinde güç bulmak temasına odaklanırken diğer bir kısmı da hedonizm ve gerçeklerden kaçma temalarını ele alıyor. Olly Alexander yeni albümü hakkında şunları söyledi: “Aynı dört duvara sıkışmış fantastik bir uzaydan yazıyordum. Müzikten olabildiğince çok zevk almak istedim.” Years & Years’ın Night Call isimli yeni albümü buradan dinleyebilirsiniz. 

Holly Humberstone’un “London Is Lonely” isimli yeni şarkısı yayımlandı. Şarkı, Londra’ya taşınmanın, kendini kopuk ve izole hissetmenin hikâyesini anlatıyor. “London Is Lonely” sanatçının şimdiye kadarki en dokunaklı şarkısı olma niteliği taşıyor. Holly Humberstone yeni şarkısı için şunları söyledi: “‘London is Lonely’yi Şubat 2020’de, Birleşik Krallık’ta pandemi buraya gelmeden hemen önce yazmıştım. Çocukluğumdaki evimden Londra'ya yeni taşınmıştım ve son birkaç ayı kendimi küçücük dairemde yabancılarla birlikte kapana kısılmış ve yalnız hissederek geçirmiştim. Hâlâ burada yerimi bulmaya ve burayı evim yapmaya çalışıyorum ve bu yüzden bu şarkıyı şu anda dünyaya yaymak bana çok doğru geldi...” Holly Humberstone’un “London Is Lonely” isimli yeni şarkısını buradan dinleyebilirsiniz. 

0
1711
0
800 Karakter ile sınırlıdır.
Yorum Ekle
Geldanlage