16 KASIM, PAZARTESİ, 2020

Jonah Hill, Joaquin Phoenix’in Netflix Belgeseli İçin Yönetmen Koltuğunda

Jonah Hill, Joaquin Phoenix’in Netflix için yaptığı terapi belgeselinin yönetmenliğini üstleneceğini açıkladı. Yakında Netflix'e gelmesi beklenen belgeselin yönetmen koltuğuna oturan Jonah Hill ikinci uzun metrajlı filmi için yönetmenliğe dönüyor.

2 gün önce Instagram üzerinden yeni projesini duyuran Jonah Hill, Dr. Phil Stutz’un sahne arkası set fotoğrafını paylaştı. Hill paylaşımında “İkinci yönetmenlik deneyimime dün Netflix için başladık. Bu yapım, harika terapistim Dr. Phil Stutz ve genel olarak terapi üzerine bir belgesel. Buradaki fikir, terapiyi ve Phil’in hayatla başa çıkma araçlarını bayat veya sevimsiz olmayan bir şekilde çerçeveleyen bir film yapmak. Ben büyürken terapi ile ilgili gördüğüm şeyler gözlerimi devirmeme sebep oluyordu. Netflix’e, ekibimize, Joaquin Phoenix’e ve yapımcılarımızın geri kalanı ve en önemlisi Phil’e, Netflix’e özel, terapiyi demokratikleştiren harika bir film yapma fırsatı sağladığı için teşekkür ederiz. Terapiye gücünüz yetmiyorsa veya ailenizde ve yaşamınızda damgalanmanız söz konusuysa, duygularınıza göre (depresypn, anksiyete, pişmanlık vb.) özel olarak kendi evinizde mahremiyet içinde Netflix’i kullanabilirsiniz. Hepinize bol bol sevgi gönderiyorum. Hepimizin buna ihtiyacı var” sözlerine yer verdi.

Phil Stutz 80’lerin başında özel muayenehanesine geçmeden önce Rikers Adası’nda hastane psikiyatristi olarak çalışıyordu. Stutz, psikoterapist Barry Michels ile birlikte yazdığı The Tools ile de tanınıyor. Bugüne kadar birçok projede karşımıza çıkan Jonah Hill, ilk yönetmenlik denemesini 2018 yılında kendisinin yazdığı Mid90s ile yapmıştı.

Kaynak: Collider

0
1791
0
800 Karakter ile sınırlıdır.
Yorum Ekle
Geldanlage