01 TEMMUZ, ÇARŞAMBA, 2020

Into The Night’ın İkinci Sezonunu Duyuruldu

Netflix, Belçika orijinal dizisi Into The Night’ın ikinci sezonunu yayımladığı bir fragman ile duyurdu. Başrolleri arasında Türk oyuncu Mehmet Kurtuluş’un da yer aldığı dizi, dünyada yaşanan ani bir güneş felaketinin ardından Brüksel’den kalkan bir uçakta mahsur kalan bir grup insanın hikâyesini izleyicilerle buluşturuyor. 

Netflix, ilk sezonu geçtiğimiz aylarda gösterime giren ve izleyiciler tarafından büyük beğeni toplayan Into The Night’ın ikinci sezonunun yakın zamanda gösterime gireceğini belirtiyor. Jason George tarafından yaratılan dizinin başrol kadrosunda Kurtuluş ile birlikte Pauline Etienne, Laurent Capelluto ve Stefano Cassetti gibi isimler yer alıyor. Kozmik bir olayla karşılaşan karakterlerin başlarına ikinci sezonda ne geleceğiyse gizemini koruyor.

Dizinin yaratıcısı Jason George konuyla ilgili şu açıklamalarda bulunuyor:

​“Gösterime girmesinin ardından küresel çapta büyük ilgi uyandıran Into The Night'ın ikinci sezonunu duyurmaktan dolayı son derece heyecanlıyız. Dünyanın dört bir yanındaki hayranların kahramanlarımız ve BE Airways Flight 21 mürettebatıyla kurduğu bağı görmek harikaydı. Yolculuklarına devam etmek için sabırsızlanıyoruz."

https://www.youtube.com/watch?v=WkS-NiOPu5g

0
766
0
800 Karakter ile sınırlıdır.
Yorum Ekle
Geldanlage