11 NİSAN, PAZARTESİ, 2022

Interpol’den Yeni Albüm Müjdesi: “Toni”

Amerikalı müzik grubu Interpol, 15 Temmuz’da yayımlayacağı The Other Side of Make-Believe albümünde yer alacak “Toni” adlı şarkısını video klibiyle birlikte paylaştı.

11 şarkıdan oluşacak The Other Side of Make-Believe albümü çağdaş yaşamın uğursuz alt akımlarını keşfetmek, pastoral özlem ve zarafetle dolu oluşuyla grup için çığır açan bir albüm niteliği taşıyor. Daniel Kessler’in gitar aranjmanları, Samuel Fogarino’nun ritimleri ve Paul Banks’in etkileyici vokaliyle The Other Side of Make-Believe, dinleyicilerine uzun bir aradan sonra unutamayacakları bir müzik deneyimi yaşatacak.

Yönetmen Van Alpert tarafından “Toni” için çekilen video klip iki bölümden oluşuyor. Alpert; şarkı için hiper-modern, sinematik ve destansı bir dans filmi sunuyor dinleyiciye. İkinci bölüm ise yakında yayımlanacak. Van Alpert, çalışmasını “tüm zamanların en sevdiğim grubu için hayalimdeki iş” diye açıklıyor. 

Matador etiketi ve Türkiye'de GRGDN Müzik temsilciliğinde tüm dijital platformlarda yerini alan “Toni”yi buradan dinleyebilirsiniz.

​“Toni”nin yönetmen Van Alpert tarafından çekilen, Paul Banks’li epik dans video klibini ise buradan izleyebilirsiniz.

Grup fotoğrafı: © Atiba Jefferson, hi-res

https://www.youtube.com/watch?v=-x1PMuD4ewk

0
2414
0
800 Karakter ile sınırlıdır.
Yorum Ekle
Geldanlage