18 NİSAN, PAZARTESİ, 2022

Interpol’den İkinci Tekli: “Something Changed”

Amerikalı müzik grubu Interpol, 15 Temmuz’da yayımlayacağı yeni albümü The Other Side Of Make-Believe’den “Something Changed” isimli ikinci teklisini yayımladı.

Amerikalı müzik grubu Interpol, geçtiğimiz hafta yeni albümü The Other Side of Make-Believe’i “Toni” şarkısı ile duyurmuştu. Van Alpert’in yönettiği iki parçalık video serisinin ilk bölümü olan “Toni”nin video klibi yayımlandığı günden itibaren YouTube’da çeyrek milyondan fazla izlendi. Interpol yeni parçası “Something Changed” ile serinin ikinci ve son video klibini de yayımladı.

11 şarkıdan oluşacak The Other Side of Make-Believe albümü çağdaş yaşamın uğursuz alt akımlarını keşfetmek, pastoral özlem ve zarafetle dolu oluşuyla grup için çığır açan bir albüm niteliği taşıyor. Daniel Kessler’in gitar aranjmanları, Samuel Fogarino’nun ritimleri ve Paul Banks’in etkileyici vokaliyle The Other Side of Make-Believe, dinleyicilerine uzun bir aradan sonra unutamayacakları bir müzik deneyimi yaşatacak.

​Matador etiketi ve Türkiye’de GRGDN Müzik temsilciliğinde yayımlanan Interpol’un “Something Changed” isimli yeni teklisinin klibini buradan izleyebilirsiniz.

0
2234
0
800 Karakter ile sınırlıdır.
Yorum Ekle