20 AĞUSTOS, CUMARTESİ, 2022

Interpol “The Black EP” ile “Turn On the Bright Lights”ın 20. Yılını Kutluyor

Alternatif rock grubu Interpol, 2002’de yayımladıkları ilk stüdyo albümleri Turn On the Bright Lights’ın yirminci yılını kutlamak için albümü canlı çaldıkları bir kaydı dinleyicilerle buluşturuyor.

Black Sessions adı altında gerçekleşen kayıt, 2002 yılında Paris’te Radio France için yer almış, Ağustos 2003’te sınırlı sayıda The Black EP olarak CD’ye basılmıştı. Şimdi aynı EP, kayıttan altı şarkıya yoğunlaşmış şekilde dinleyicilerle buluşuyor. The Black EP, baş teklisi “Obstacle 1” şarkısının canlı versiyonuyla birlikte Beggars Group desteğiyle ve Türkiye’de GRGDN Müzik iş birliğiyle yayımlandı. Interpol’ün The Black EP isimli yeni kaydını buradan dinleyebilirsiniz.

​Interpol, gitarist Daniel Kessler ve o dönemde New York Üniversitesi’nde okuyan davulcu Greg Drudy’nin ilk stüdyo seansları sırasında kuruldu. Kessler’ın aynı üniversiteden arkadaşı Carlos Dengler bas ve klaveyci olarak grubu dahil olduktan sonraysa vokalde de Paul Banks’le beraber ilk formasyonları tamamlanmış oldu. Daha sonra davulda Sam Fogarino’yu tercih eden ve nihayetinde trio olmaya dönen grup, Matador Records’la anlaştıktan sonra çıkardıkları ilk albümlerini yayımladı. İlerleyen yıllarda, yine Turn on the Bright Lights başta olmak üzere 2004’te Antics ve 2007’te Our Love to Admire albümleri ve “Evil” gibi tekliler yayımladılar.

0
2129
0
800 Karakter ile sınırlıdır.
Yorum Ekle
Geldanlage