06 OCAK, ÇARŞAMBA, 2021

Harry Styles, Phoebe Waller-Bridge’i Dansa Kaldırdı

2019 yılında yayımladığı Grammy adayı Fine Line albümüyle Türkiye’de beş kez platinum rekoru kıran Harry Styles, yeni yılı Phoebe Waller-Bridge ile “Treat People With Kindness” parçasına çektiği bir kliple karşıladı.

Son yıllarda Fleabag adlı diziyle pek çoğumuzun hayranlığını kazanan, birçok önemli projede de imzası bulunan Phoebe Waller-Bridge ve başarılı şarkıcı Harry Styles “Treat People With Kindness” için dansa kalktılar. 1 Ocak’ta yayımlanan klibin yönetmenliğini ise Ben ve Gabe Turner üstlendi. Klasik dans filmleri tadındaki siyah beyaz formatta çekilen klipte Styles bir gösteri sunarken masada oturan Phoebe Waller-Bridge’i dansa davet ediyor ve bu davet ikili bir dans şovuna dönüşüyor.

​Yayımlandığında Billboard 200 listesine bir numaradan giriş yapan Fine Line albümü, Rolling Stone tarafından da “Tüm Zamanların En İyi 500 Albümü” listesinde yerini aldı. Albümden hit şarkılar “Watermelon Sugar” ve “Adore You”, Grammy Ödülleri’nde “En İyi Pop Solo Performansı” ve “En İyi Müzik Videosu” kategorilerine de aday gösterildi. Albümü buradan dinleyebilirsiniz, klibi ise buradan izleyebilirsiniz.

https://www.youtube.com/watch?v=L0X03zR0rQk

0
2801
0
800 Karakter ile sınırlıdır.
Yorum Ekle
Geldanlage