06 ŞUBAT, PERŞEMBE, 2020

Frieze 14-16 Şubat’ta Los Angeles’ta

Frieze Sanat Fuarı’nın (Frieze Art Fair) 2020 yılı Los Angeles programı belli oldu. Bu yıl 14 ile 16 Şubat 2020 tarihleri arasında düzenlenecek ve birçok önemli galeriyi ağırlayacak olan fuar; 202 Gallery, Miguel Abreu Gallery, Thomas Dane Gallery, Goodman Gallery, Gallery Hyundai, Charlie James Gallery, Casey Kaplan ve David Kordansky Gallery gibi birçok önemli oluşumu sanatseverlerle buluşturacak.

1991 yılından beri faaliyetlerini devam ettiren, Amanda Sharp, Matthew Slotover ve Tom Gidley tarafından kurulan, güncel sanat ve kültür dünyasının nabzını tutmak amacıyla birçok galeri ve sanatçıyla buluşan, sanat için yeni bir alan açan fuar; Londra, New York City ve Los Angeles’ta sanatseverlerle buluşuyor. Frieze, Los Angeles ise 14 ile 16 Şubat tarihleri arasında Paramount Pictures Studios’ta hayata geçiyor.

Frieze Sanat Fuarı kapsamında bu yıl LA artisti Alison Saar, West Coast merkezli çalışmalarıyla tanınan James Turrell, teknoloji merkezli projeleriyle ön plana çıkan Cory Arcangel gibi isimler kişisel sunumlar gerçekleştirecek. Fuar dolayısıyla işleri heyecanla beklenen sanatçılar arasında ise Calida Rawles, Aria Dean, Helen Johnson ve Sayre Gomez gibi isimler ön plana çıkıyor. 15 Şubat’ta Paramount Theatre’da gerçekleştirilecek Frieze Film programı, izleyicileri sanatçıların da katılımıyla Yang Fudong hakkında bir söyleşiyle buluşturuyor. 14 ve 15 Şubat tarihlerinde ise Sherry Lansing Theatre’da “patronaj” konusunda bir takım konuşma ve etkinler düzenleniyor.

​2020 Frieze Los Angeles programına buradan ulaşabilirsiniz.

0
959
0
800 Karakter ile sınırlıdır.
Yorum Ekle
Geldanlage