17 AĞUSTOS, PAZARTESİ, 2020

Elizabeth Debicki Prenses Diana’ya Hayat Verecek

Son olarak Tenet’te aldığı rolle adından bahsettiren Elizabeth Debicki, Netflix’in İngiliz Kraliyet Ailesi’ne odaklanan dizisi The Crown’ın beşinci ve altıncı sezonlarında Prenses Diana’ya hayat verecek. Debicki, rolü dördüncü sezonda Diana’yı canlandıran Emma Corrin’den devralacak.

Jonathan Pryce, Lesley Manville ve Imelda Staunton ile birlikte diziye yeni sezonunda dâhil olacak Elizabeth Debicki, konuyla ilgili The Crown’ın resmi Twitter hesabından yaptığı paylaşımda şu ifadelere yer verdi:

“Prenses Diana’nın ruhu, onun kelimeleri ve eylemleri birçok insanın kalbinde yaşamaya devam ediyor. Bu usta işi seride ona hayat vermek benim için büyük bir ayrıcalık ve daha ilk bölümden beni etkisi altına aldı.”

Netflix’in son dönemde ön plana çıkan çalışmalarından birisi olan The Crown, Kraliyet Ailesi’nin 20. yüzyıldaki serüvenine odaklanıyor. 1940’lı yıllardan başlayarak ailenin hikâyesini kronolojik olarak aktaran dizi, son olarak 1961 doğumlu Diana’nın aileye katılmasıyla büyük bir dönüşümün parçası hâline geliyor.

Öte taraftan Debicki, diziye dâhil edilen birkaç İngiliz olmayan aktristen biri olarak izleyicilerin karşısına çıkacak.

Avustralyalı aktris daha önce Steve McQueen'in soygun filmi Widows ve BBC One mini dizisi The Night Manager'daki rolleriyle tanınıyor. Debicki ayrıca Guardians of the Galaxy, Vol 2 ve The Great Gatsby gibi gişe rekorları kıran filmlerde de rol aldı.

​Kaynak: Independent & Variety

0
1601
0
800 Karakter ile sınırlıdır.
Yorum Ekle
Geldanlage