29 NİSAN, PAZARTESİ, 2019

Elisabeth Moss, Wes Anderson Filmi The French Dispatch Kadrosunda

The Handmaid’s Tale ve Her Smell gibi gibi yapımlarla adından söz ettiren Elisabeth Moss, Wes Anderson’un merakla beklenen onuncu filmi The French Dispatch’in kadrosuna dahil oldu.

Moss THR’ye yaptığı bir konuşmada hayranı olduğu yönetmenin yeni filminde küçük bir rolde oynadığını paylaştı. Filmde oynayan her oyuncunun en büyük isteğinin Anderson’la çalışmak olduğunu söyleyen Moss, bu iş birliğinin hesaplanmış bir kariyer hamlesinden büyük olduğunu belirtti.

Amerikan bir gazetecinin Fransa’da kendi dergisini yaratma sürecini anlatan filmin kadrosunda Timothée Chalamet, Benicio del Toro, Jeffrey Wright, Bill Murray, Frances McDormand, Tilda Swinton, Léa Seydoux, Mathieu Amalric, Owen Wilson, Lois Smith, Willem Dafoe, Bob Balaban, Henry Winkler, Adrien Brody, Kate Winslet, Jason Schwartzman, Christoph Waltz, Griffin Dunne, Denis Ménochet, Vincent Macaigne, Cécile de France ve Rupert Friend gibi isimler yer alıyor. 2020’de vizyona girmesi planlanan filmin bu yılın sonuna yetişmesi de Anderson’a göre muhtemel. 

0
1927
0
800 Karakter ile sınırlıdır.
Yorum Ekle
Geldanlage