15 EKİM, PERŞEMBE, 2020

Don’t Look Up’un Dev Oyuncu Kadrosu Belli Oldu

Geçtiğimiz ay Netflix’in satın aldığını ve başrollerinde Jennifer Lawrence ve Cate Blanchett’in oynayacağını öğrendiğimiz Adam McKay’in Don’t Look Up filminin oyuncu kadrosu belli oldu. Leonardo DiCaprio, Meryl Streep, Jonah Hill, Timothée Chalamet, Ariana Grande, Himesh Patel, Don't Look Up için Lawrence ve Blanchett’e katıldı.

Steven Soderbergh’in Ocean’s Eleven ekibini kurmasından sonra yıldız isimlerin bir araya toplandığı film olarak göreceğimiz Don’t Look Up’ın senaryosunu da Adam McKay üstleniyor. Film insanlığı ve dünyayı yok edecek ve gittikçe yaklaşan bir asteroide karşı uyarmak için medya turuna başlayan iki gökbilimcinin hikâyesini anlatıyor. Son filmi Vice ile sekiz dalda Oscar adaylığı alan McKay, duyurulan isimlerden Leonardo DiCaprio hariç çoğu ile anlaşmaya varmıştı ancak DiCaprio’nun bu filmde yer alması yakın zamanda belli oldu. Leonardo DiCaprio’nun Martin Scorsese’nin Killers of the Flower Moon filmiyle bu filmde aynı anda rol alıp alamayacağı merak konusuydu ancak DiCaprio takviminde açılan boşlukla beraber bu filmde de yer alabileceğine karar verdi. Bununla beraber Hollywood yıldız isimleri arasından DiCaprio, Netflix imzalı bir filmde yer alarak dijital platform filminde yer almayan son kişilerden olmaktan çıkacak.

Geçtiğimiz aylarda Adam McKay film hakkında, "Bu filmi Jennifer Lawrence ile yapmaktan çok heyecanlıyım. Netflix'in bu filmi dünya çapında bir komedi olarak görmesi, benim ve ekibim için çıtayı heyecan verici ve motive edici bir seviyeye yükseltmesine sebep oldu” demişti. Netflix Film şefi Scott Stuber ise filmle ilgili olarak “Adam, kültürümüzü tasvir eden akıllı, zeki ve marjinal filmler yapmak konusunda her zaman harika adımlar attı. Bir şekilde dünya, yaklaşmakta olan ölümünü tahmin etse bile bu projeyi ölmeden önce listemize eklemekten heyecan duyuyoruz" açıklamasında bulunmuştu. 


Kaynak: Deadline

0
3775
0
800 Karakter ile sınırlıdır.
Yorum Ekle
Geldanlage