27 HAZİRAN, CUMARTESİ, 2020

David Lynch Hayranlarının Sorularını Cevaplıyor

Kendisinden yıllardır yeni film ve televizyon programı beklenmesine rağmen sessizliğini koruyan David Lynch, buna karşılık çeşitli sosyal medya platformlarında ürettiği çalışmalarla çalışkan kimliğini göstermeye devam ediyor. Geçtiğimiz günlerde YouTube kanalı üzerinden eski bir kısa film serisi olan Rabbits’i izleyicilerin beğenisine sunan Lynch, şimdi de yeni bir video serisiyle izleyicilerin karşısına çıkıyor.

Pandemi sürecinde insanlara destek olmak için yıllardır gerçekleştirmediği David Lynch ile Hava Durumu Sunumları’na yeniden başlayan usta yönetmen, Do You Have A Question for David? ile bu sürece yeni bir proje ilave ediyor. Lynch, yeni video serisini Twin Peaks: The Return’e hayat veren ve Longtime Lynch’in işbirlikçisi olan Sabrina Sutherland ile birlikte gerçekleştiriyor. Bu kapsamda yayımlanan 40 dakikalık ilk videoda David Lynch, kendisine yöneltilen sorulara cevap veriyor. Özel yaşamından sinemaya kadar birçok farklı konuda soruya cevap veren Lynch, kendisine dair bilinmeyen ve merak edilenleri gün yüzüne çıkarıyor.

​Lynch’in bu tür çalışmaları hayattan zevk almak için yaptığını belirten Sutherland, yeni videolar ile içeriklerin yenileneceğini de sözlerine ekliyor. Benzer şekilde David Lynch Theater da yeni videolar için çalışmaların devam ettiğini ifade ediyor.

https://www.youtube.com/watch?v=K7hJAsC17iw

0
1275
0
800 Karakter ile sınırlıdır.
Yorum Ekle
Geldanlage