22 MAYIS, CUMA, 2020

Christopher Nolan’ın Yeni Filmi Tenet’ten Yeni Fragman

Warner Bros. Pictures, Christopher Nolan’ın bu yıl içerisinde vizyona girmesi beklenen yeni filmi Tenet’in yeni bir fragmanını izleyicilerle paylaştı. Nolan’ın bugüne kadar yaptığı en büyük bütçeli film olarak ön plana çıkan Tenet, izleyicilere sıra dışı bir aksiyon ve savaş filmi deneyimi vadediyor.

Başrollerini John David Washington, Robert Pattinson, Elizabeth Debicki, Aaron Taylor-Johnson, Kenneth Branagh, Michael Caine Clémence Poésy ve Dimple Kapadia’nın paylaştığı Tenet, bir kuantum soğuk savaş filmi olarak ön plana çıkıyor. Daha önceki filmlerinde olduğu gibi kurguda zamansal kırılmalara ağırlık veren usta yönetmen, sinemanın ona verdiği sınırları yine sonuna kadar zorluyor. Tenet’te daha önce işlenmemiş yeni bir konuya yönelen Nolan, yine birçok açıdan sinemaseverleri şaşırtmayı amaçlıyor.

​Tenet’te kendi kariyeri için de birçok yenilik yapan Christopher Nolan, set ekibinde çeşitli değişikliklere gidiyor. 14 yıl sonra yeni bir kurgucu ile çalışan olan Nolan, Tenet için çalışmalarını Jennifer Lame ile yürütüyor. Nolan film müziklerini ise bu kez Ludwig Göransson’a emanet ediyor.

https://www.youtube.com/watch?v=L3pk_TBkihU

0
1123
0
800 Karakter ile sınırlıdır.
Yorum Ekle