03 NİSAN, CUMA, 2020

Call Me By Your Name’in Devam Filminden Yeni Gelişmeler

Yönetmen Luca Guadagnino, İtalyan basınından Gay.it’e yaptığı açıklamaya göre Call Me By Your Name’in devam filmi Find Me için hazırlıklara son sürat devam ediyor. Devam filminin senaryo çalışmaları için Amerika’ya hareket etmek üzereyken Milano’daki evinde karantinaya girdiğini belirten yönetmen, filme dair birçok önemli ipucunu da sinemaseverlerle paylaştı.

Aldığı olumlu eleştirilerle büyük ses getiren ve 4 dalda Oscar Ödülleri’ne aday gösterilen Call Me By Your Name, işlediği konu ve temalarla kendisinden sıkça söz ettirdi. Filmin yakaladığı başarılı performansın etkisiyle İtalyan yönetmen Luca Guadagnino da devam filmi için kolları sıvadı. Aynı isimli romanın yazarı André Aciman’ın hikâyeyi devam ettiren yeni romanı Find Me’nin geçtiğimiz ekim ayında okurlarla buluşması, devam filmi iddialarını da güçlendirdi. Yazarla görüşmeleri süren yönetmenin yeni filmde ne derece kitaptan faydalanacağı bilinmiyor.

​Son olarak Guadagnino’nın İtalyan basınına belirttiğine göre Call Me By Your Name’in başrol oyuncuları Timothée Chalamet, Armie Hammer, Michael Stulhbarg ve Esther Garrel devam filminde de yer alacak. Daha önce de gündeme gelen devam filmi söylentilerine rağmen Timothée Chalamet ve Armie Hammer’in konuya sıcak bakmadığı biliniyordu.

0
982
0
800 Karakter ile sınırlıdır.
Yorum Ekle
Geldanlage