14 ŞUBAT, PERŞEMBE, 2019

Breaking Bad Devam Filminden Detaylar Paylaşıldı

Geçtiğimiz sonbaharda New Mexico’da çekimleri başlayan Breaking Bad’in devam filmi ile ilgili detaylar The Hollywood Reporter’da paylaşıldı. Konuyla ilgili bir kaynak, Netflix’in isimsiz Breaking Bad filminin ilk gösterim haklarına sahip olduğunu ve sonrasında filmin film kanalı AMC’de yayımlanacağını belirtti. Netflix ve AMC henüz bu haberleri doğrulamadı.

Breaking Bad’in baş yapımcısı ve aynı zamanda Mark Johnson ve Melissa Bernstein ile birlikte marka iş birlikçisi olan Vince Gilligan, yeni filmin senaryo yazarlığını ve yönetmenliğini üstleniyor.

*spoiler içerir

Filmde, dizideki rolüyle Emmy kazanan Aaron Paul’un Jesse Pinkman rolünde, dizinin finalinde gerçekleşen kıyımdan kaçmaya çalışması ve özgürlüğünü araması anlatılacak.

Walter White rolü ile izlediğimiz oyuncu Bryan Cranston is katıldığı The Dan Patrick Show’da filmin çekildiğini onayladı. Bryan Cranston Walter’ın filmde yer alıp almayacağı bilinmeyen film için, eğer Gilligan isterse kesinlikle olumlu bir yanıt vereceğini belirtti. Walter’ın flash backlerle mi yoksa yeni sahnelerle mi görüleceği ise henüz bilinmiyor.

Geçtiğimiz Kasım ayından çekimlerine başlanan film büyük ihtimalle en erken 2019 yılının sonunda izlenebilecek.

0
4873
0
800 Karakter ile sınırlıdır.
Yorum Ekle
Geldanlage