30 HAZİRAN, SALI, 2020

Beyoncé “Black Is King”i Duyurdu

Beyoncé, yeni görsel albümü Black Is King’in fragmanını paylaştı. Beyoncé tarafından yazılıp yönetilen ve prodüksiyonu gerçekleştirilen albümün prömiyeri 31 Temmuz’da Disney+’da yapılacak.

Şarkıcı-söz yazarı Beyoncé, yeniden çekilen The Lion King filmi sırasında yaptığı müzikleri bir araya getiriyor. Sanatçı, film sürecinde kendisi tarafından kaydedilen The Lion King: The Gift ismini taşıyan parçaları böylelikle yeni bir üretime dönüştürüyor. Black Is King ismini taşıyacak çalışma, The Lion King’in çocuklar için verdiği tavsiyeleri bugünün dili ve ihtiyaçlarıyla yeniden ele alıyor ve ona güncel bir boyut kazandırıyor.

The Gift isimli şarkıdan yola çıkılarak oluşturulan film, siyahların tecrübelerini ve onların zorlu geçmişlerini yeniden gündeme getiriyor.

​Geçtiğimiz yıl  Beyoncé Presents: Making the Gift’i yayımlayan Beyoncé, yakın dönemde ABC’nin The Disney Family Singalong projesi kapsamında Disney ile çalışmaya başlamıştı.Bu kapsamda son olarak When You Wish Upon a Star şarkısının bir bölümünü seslendiren sanatçı, buradan elde edilen geliri sağlık çalışanlarını desteklemek için hareket eden vakıflara bağışlamıştı.

Sanatçı, son olarak geçtiğimiz günlerde yayımlanan ve ırkçılığı konu edinen Black Parade isimli teklisiyle gündeme gelmişti.

Beyoncé’un kendi internet sitesi üzerinden yayımladığı Black Is King’e buradan ulaşabilirsiniz.

0
752
0
800 Karakter ile sınırlıdır.
Yorum Ekle
Geldanlage