12 ŞUBAT, PAZARTESİ, 2024

Beth Gibbons’ın Solo Albümünden İlk Teklisi “Floating On A Moment” Yayında

Portishead’in ikonik sesi Beth Gibbons’ın, 17 Mayıs’ta yayımlanacak ilk solo albümü Lives Outgrown’dan “Floating On A Moment” isimli ilk teklisini Türkiye’de GRGDN Müzik temsilciliğindeki Domino Recording etiketiyle müzikseverlerle buluşturdu.

10 yıllık bir sürede kaydedilen 10 parçadan oluşan Lives Outgrown’un yapımcılığını James Ford, prodüksiyonun son dokunuşunu ise Lee Harris yaptı. Albümün ilk teklisi “Floating On A Moment”ın videosu, David Bowie’nin “Where Are We Now?” klibinden tanıdığımız multimedya sanatçısı ve yönetmen Tony Oursler tarafından yönetildi.

Beth Gibbons’ın ilk solo albümü Lives Outgrown, sanatçının bugüne kadarki en bireysel çalışması olma özelliği taşıyor. Gibbons bu albümü “Bir sürü veda...” sözleri ile tanımlıyor. Ailesine, arkadaşlarına ve kendi eski hâline veda ettiği bu parçalar dinleyiciye, geçmişi düşünmenin beklenmedik, daha keskin bir odaklanmaya neden olduğu, ileriyi düşünmenin ise artık bir sonuç vermediği bir yerden, hayatın tam ortasından sesleniyor.

Lives Outgrown albümünü Standart LP, Deluxe LP, Standart CD ve Deluxe CD olarak DominoMart veya bethgibbons.net üzerinden orijinal imzalı kart postalla sipariş verebilirsiniz.

​Beth Gibbons’ın “Floating On A Moment” teklisini buradan dinleyebilir, klibini ise buradan izleyebilirsiniz.

https://www.youtube.com/watch?v=ldrx0eSqV-E

0
3020
0
800 Karakter ile sınırlıdır.
Yorum Ekle
Geldanlage