28 EYLÜL, SALI, 2021

Balthazar’dan Yeni Albüm: “Sand Castle Tapes”

Belçikalı grup Balthazar, son albümleri Sand’den sekiz şarkının yer aldığı ve Brüksel civarındaki eski bir kalede geçirdikleri birkaç günde kaydettikleri Sand Castle Tapes isimli yeni albümlerini PIAS etiketi ve GRGDN Müzik temsilciliğiyle yayımladı.

20 Kasım’da "+1 Katkılarıyla: Gezgin Salon" kapsamında İstanbul’da konser vermeye hazırlanan Balthazar, Belçika’daki bir kalede birkaç gece kalıp Sand albümündeki parçaları canlı bir şekilde kaydederek yeni albümlerini oluşturdu. Geçtiğimiz haftalarda yayımlanan “I Want You”, “On A Roll” ve “Moment” parçalarını takip eden Sand Castle Tapes, Heleen Declercq tarafından yönetildi; yapımcılığını ise HolyShit Sessions üstlendi. Canlı performans kayıtlarından oluşan bu albüm, grubun müziklerinin ve hikâyelerinin antik kale duvarlarının arasında nasıl ortaya çıktığına dair bir bakış sunuyor.

Kalede geçirdikleri günlere kadar birbirlerinden uzak kalan grup üyeleri, Sand Castle Tapes için uzun zaman sonra tekrardan bir araya gelerek yeni şarkılarını yorumladı. Grup birlikte geçirdikleri günler hakkında şunu söylüyor: “Bir albümü ancak birlikte çalmaya başladığınızda tamamıyla anlayabiliyorsunuz.” ve ekliyor: “Rahat ve huzurlu koşullar, şarkıları canlı bir şov için yapacağımızdan çok daha farklı bir şekilde yorumlamanın yolunu açıyor. Bu çok canlandırıcı, çok insani.”

Belçikalı grup Balthazar’ın Sand Castle Tapes isimli yeni albümlerini buradan dinleyebilirsiniz.

0
2117
0
800 Karakter ile sınırlıdır.
Yorum Ekle
Geldanlage