04 AĞUSTOS, SALI, 2020

Arcade Fire The Suburbs’ın 10. Yılını Kutluyor

Arcade Fire, geçtiğimiz hafta The Suburbs’ın 10. yıldönümünü kutlamak için sosyal mesafe kurallarını gözeterek canlı bir “Sprawl II (Mountains Beyond Mountains)” performansı gerçekleştirdi. Régine Chassagne ve Win Butler tarafından gerçekleştirilen performans, Good Morning America'dan Robin Roberts'ın ev sahipliğindeki bir canlı yayının parçası olarak hayat buldu. Chassagne ve Butler ayrıca 2004 tarihli Funeral’dan “The Suburbs” ve “Haiti”ye dair de birer performans gerçekleştirdi.

Arcade Fire tarafından “Sprawl II.” ile ilgili yapılan paylaşımda ayrıca şu ifadelere yer verildi: “The Suburbs şimdi 10 yaşında. Hep birlikte yeniden müzik yapmak için sabırsızlanıyoruz. O zamana kadar güvende ve sağlıklı kalın.”

Butler, geçtiğimiz Nisan ayında hayranları için 2017 tarihli Everything Now’dan “Work Is Flowing”i söylemişti. Sanatçı konuyla ilgili salgın sürecine de atıf yaparak şu değerlendirmelerde bulunmuştu: “Şu anda olanlarla ürkütücü bir şekilde yakınlık duyduğumuz birçok lirik ve müzikal tema üzerinde çalışıyorduk.”

Arcade Fire tarafından yapılan paylaşıma buradan ulaşabilirsiniz.

​Kaynak: Pitchfork

0
817
0
800 Karakter ile sınırlıdır.
Yorum Ekle
Geldanlage