28 NİSAN, SALI, 2020

Annette’in Gösterimi Bir Süre Daha Gecikebilir

Daha önce prömiyerini Cannes Film Festivali’nde yapması planlanan Annette’in gösterim tarihi, festivalin ileri bir tarihe ertelenmesi veya küçülmesi ihtimaline bağlı olarak yeniden ertelenebilir. Festival süreciyle ilgili belirsizlikler devam ederken film ekibinden gelen son haberlere göre Annette’in prömiyeri herhangi bir aksilik durumunda bu yılın sonbahar dönemine sarkabilir.

Leos Carax’in 2012’de vizyona giren Holy Motors’tan sonraki ilk filmi olan Annette, usta yönetmen için birçok yeniliği beraberinde getiriyor. Carax’ın tamamı İngilizce olarak çektiği ilk filmi olan Annette, aynı zamanda yönetmenin ilk müzikal film deneyimi olarak da izleyicinin beğenisine sunuluyor. Yönetmenliğini Carax’ın, senaryosunu Russell Mael ve Ron Mael’ün üstlendiği Annette’in başrollerinde ise Adam Driver ve Marion Cotillard yer alıyor.

Annette, bir stand-up komedyeni olan Henry McHenry ile onun dünyaca ünlü bir soprano olan eşi Ann DelGreco’nun ilişkisini sinemaseverlerle buluşturuyor. İkilinin belirli bir ritimde devam eden hayatları, Ann DelGreco’nun hamile kalmasıyla yavaş yavaş değişmeye başlıyor. Kızları Annette’in doğumu ise ikilinin hayatlarını hızlı bir şekilde beklenmedik bir yöne doğru sürüklüyor.

0
1274
1
800 Karakter ile sınırlıdır.
Yorum Ekle
Geldanlage