07 TEMMUZ, SALI, 2020

Andy Samberg’den Brooklyn Nine-Nine Açıklaması

Brooklyn Nine-Nine’ın başrol oyuncularından Andy Samberg, son dönemde Amerika’da yaşanan polis şiddeti protestoları sonrası dizinin güncel durumunu yeniden gözden geçireceklerini açıkladı.

Dizide Jake Peralta karakterine hayat veren Samberg, People’a verdiği bir demeçte Brooklyn Nine-Nine’ın geleceği hakkında önemli açıklamalarda bulundu. Dizinin geri dönmesi için çalışmaların sürdüğünü söyleyen Samberg, özellikle son dönemdeki protesto gösterilerinin ardından kendilerini moral olarak buna hazır hissetmedikleri sürece çalışmaya dönmeyeceklerini de belirtti.

Samberg, açıklamalarının devamında ise şu ifadeleri kullandı:

“Ekip olarak sürekli iletişim hâlindeyiz ve polisler üzerine bir komedi şovuna devam etme konusunda önemli tartışmalar yaşıyoruz. Eğer bu konuda kendimizi mental olarak iyi hissedersek diziye geri dönebiliriz. Bunu bir şekilde atlatacağımızı biliyoruz ve bu süreci bu konuyu tartışmak için bir fırsat olarak değerlendiriyoruz.”

Geçtiğimiz aylarda Amerika’da polis tarafından öldürülen George Floyd’un ardından ırkçılık karşıtı protestolar devam ediyor. Ülkenin dört bir yanında süren protestolar, kimi bölgelerde oldukça şiddetli tartışmalara neden oluyor.

​Öte taraftan Brooklyn Nine-Nine ekibi geçtiğimiz günlerde the National Bail Fund Network’a 100 bin dolar değerinde bağış yaparak protestoculara olan desteklerini de açıkça gösterdi.

0
4614
0
800 Karakter ile sınırlıdır.
Yorum Ekle
Geldanlage