05 ŞUBAT, CUMARTESİ, 2022

Zürih Balesi, “Anna Karenina” ile 27 ve 28 Haziran’da Zorlu PSM’de

İstanbul Kültür Sanat Vakfı (İKSV) ve Zorlu PSM, İKSV’nin 50. yıl kutlamaları kapsamında, Zürih Balesi’nin Anna Karenina gösterisini 27 ve 28 Haziran’da Zorlu PSM’de sanatseverlerle buluşturuyor.

Önde gelen bale topluluklarından Zürih Balesi’nin Anna Karenina gösterisi, Palo Alto Networks’ün özel gösteri sponsorluğunda, havayolu partneri Türk Hava Yolları’nın desteğiyle ve Pro-Helvetia’nın iş birliğiyle 27 Haziran Pazartesi ve 28 Haziran Salı akşamları Zorlu PSM Turkcell Sahnesi’nde izleyiciyle buluşacak. Tolstoy’un aynı adlı eserinden sahneye uyarlanan Anna Karenina, koreograf Christian Spuck imzalı ve çoğunlukla Neoklasik dansa dayalı koreografisi, Rachmaninov’dan Lutoslawski’ye uzanan müzikleri ve Zürih Balesi dansçılarının performanslarıyla izleyiciye farklı bir deneyim sunuyor. Etkinliğin biletlerine 14 Şubat’tan itibaren passo.com.tr üzerinden ulaşabilirsiniz.

​2012 yılında iki gösteriyle İstanbul Müzik Festivali’nde izleyiciyle buluşan Zürih Balesi, ödüllü sanat direktörü Christian Spuck’ın yanı sıra William Forsythe, Sol León/Paul Lightfoot, Jiří Kylián, Mats Ek ve Crystal Pite gibi ünlü koreograflarla da düzenli olarak iş birliklerine imza atıyor.

0
3082
0
800 Karakter ile sınırlıdır.
Yorum Ekle
Geldanlage