09 NİSAN, CUMA, 2021

Vivaldi’nin “Dört Mevsim”ine Dört Keman

İş Sanat ve Milli Reasürans iş birliğinde gerçekleşen Milli Reasürans Oda Orkestrası’nın konseri 9 Nisan (bu akşam) saat 20.30’da müzikseverlerle buluşacak.

İtalyan besteci Antonio Vivaldi’nin ölümsüz eseri Dört Mevsim Keman Konçertosu’nun keman yapımcısı Ecevit Tunalı tarafından her mevsim için özel olarak tasarlanan dört farklı kemanla ses bulacağı konserde Batuhan Uzgören şef, keman sanatçısı Can Özhan ise solist olarak yer alıyor. Her konçertonun ses rengine ve karakterine uygun olarak tasarlanan kemanlar konserin İş Kuleleri konser salonundaki seyircisiz kaydında ilk defa kullanıldı.

Milli Reasürans Oda Orkestrası’nın şefliğini Hakan Şensoy ve Oğuzhan Kavruk’un yaptığı; Telman Hacıyev, Enrique Alessio, Johann Sebastian Bach, Johann Samuel Endler, Francesco Durante, George Philipe Telemann ve Gioacchino Rossini gibi dünyaca ünlü bestecilerin eserlerinin seslendirildiği İş Sanat çevrim içi programında yer alan konserleri sezon sonuna kadar erişime açık olacak. George Frideric Haendel’in Konçerto Grosso eseriyle başlayan konser ise 9 Nisan saat 20.30’dan (bu akşam) itibaren İş Sanat’ın YouTube kanalı ve internet sitesinden ücretsiz olarak izleyiciyle buluşacak.

0
1825
0
800 Karakter ile sınırlıdır.
Yorum Ekle
Geldanlage